Sagosuppe med kokosmælk


Sagosuppe med kokosmælk (4 pers.)

Sagogryn kan købes i velassorterede supermarkeder og helsekostforretninger. Sago udvindes af sagopalmens stivelse og minder før kogning om bittesmå, hårde, hvide perler. Når grynene er kogt, bliver de bløde og klare og er meget lækre.

100 g sagogryn
3½ dl vand
7½ dl kokosmælk
2 spsk sukker
2 spsk sammenpresset, brun farin
¼ tsk salt
3 cm citronskal

  1. Kom sagogryn, vand og kokosmælk i en gryde og kog op.
  2. Tilsæt sukker, brun farin, salt og citronskal. Skru ned for blusset og lad suppen simre i ca. 25 minutter, til den er klar og koncentreret.
  3. Tag citronskallen op og server suppen.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>