Risbudding med mango


Risbudding med mango (4-6 pers.)

En anden slags risbudding end den sædvanlige! I stedet for mango kan man bruge bananskiver eller appelsinbåde.

1 l kokosmælk
100 g langkornede ris
50 g brun farin
1 knsp stødt kardemomme
1 knsp salt
2-3 friske mangofrugter

  1. Varm ovnen op til 160º.
  2. Bland kokosmælk, ris, brun farin, kardemomme og salt godt i et ovnfast fad.
  3. Stil fadet i ovnen i 1 time, til risen er kogt, og konsistensen er cremet. Undervejs kan man røre i risen, så den ikke klumper til en fast masse.
  4. Skræl mangofrugterne og skær frugtkødet i skiver. Anret mangoskiverne på tallerkener og server med store skefulde risbudding til.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>