Pandekager med frugtfyld


Pandekager med frugtfyld (4 pers.)

Pandekager:
125 g hvedemel
1 knsp salt
1 æg
1 æggeblomme
2 dl kokosmælk
1 dl vand
2 spsk olie
Olie til stegning

Fyld:
2 bananer
Limesaft
4 passionsfrugter
1 mangofrugt
Sirup

Pynt:
Skivede carambolefrugter

  1. Pisk pandekagedejen sammen. Kom olie på en varm pande og hæld ¾ dl dej på. Bag pandekagerne lysebrune på begge sider. Hold dem varme i ovnen.
  2. Skræl bananerne og skær dem i skiver. Kom dem i en skål og pres limesaft over.
  3. Skær passionsfrugterne over og skrab frugtkødet ud over bananerne.
  4. Skræl mangoen og skær frugtkødet fri fra stenen. Bland det med de andre ingredienser. Hæld sirup over.
  5. Pandekagerne foldes om fyldet. Giv evt. creme fraiche 18% til rørt op med Grand Marnier.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>