Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Mungbønne-dessert
Mungbønne-dessert (6 pers.)
En anden såkaldt »tør« dessert. Der skal bruges mungbønner, der minder om store butter beans (en slags limabønne).
225 g flækkede mungbønner
100 g tørret kokos
1 æggeblomme
125 g sukker
1¾ dl vand
Kom mungbønnerne i en gryde og dæk med et lag vand på 4 cm. Kog op og kog videre i 30-35 minutter ved middel varme, til bønnerne er fuldstændigt møre.
Dryp bønnerne omhyggeligt af, kom dem i en skål og mos dem fint. Tilsæt kokos og æggeblomme og bland det hele til en fast dej. Fordel dejen i valnøddestore kugler og form dem i æggefacon.
Kom sukker og vand i en gryde og varm langsomt op under omrøring, til sukkeret er opløst. Skru ned for blusset.
Sænk omhyggeligt 1-2 boller ad gangen ned i sukkerlagen og kog dem forsigtigt i 2-3 minutter. Tag dem op med en hulske og læg dem på et serveringsfad. Når alle mungbønne-boller er kogt, øses lidt sukkerlage ud over dem på serveringsfadet. Dessert skal være kold inden servering.