Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Varm thai oksekødssalat
Varm thai oksekødssalat (8 pers.)
Normalt skal oksekødet være rødt til denne ret.
1 kg tykstegsfilet i 2½ cm tykke bøffer
1 skrællet agurk i tynde skiver
Friske korianderblade
1 strimlet, rød chili
Læg bøfferne i et dybt porcelæns- eller glasfad. Marinade: Pisk soyasauce, olie, stødt og frisk koriander, sukker og sort peber sammen i en lille skål. Hæld marinaden over kødet og stil det til side i minimum 1 time.
Læg agurkeskiverne taglagt på et stort fad, dæk til og stil det på køl, til agurkeskiverne skal bruges.
Dup bøfferne tørre og gem marinaden til senere. Steg bøfferne under en forvarmet grill 2-3 minutter på hver side eller efter behag.
Hæld marinaden i en lille gryde, kog op og lad simre i 3-4 minutter.
Skær bøfferne i tynde skiver og anret dem oven på agurkeskiverne. Hæld marinaden over og drys koriander og strimlet, frisk chili over.