Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Thai oksekødssalat
Thai oksekødssalat (4 pers.)
Rødstegt oksekød i tynde skiver med stærk, sur-sød dressing.
250 g oksemørbrad
Knust, sort peber
1-2 spsk vegetabilsk olie
Hovedsalatblade eller anden grøn salat
Dressing:
2 spsk citronsaft
1 spsk sammenpresset, brun farin
2 spsk hakket, frisk koriander
1 snittet, udkernet, rød chili
½ løg i tynde skiver
Fjern alt synligt fedt fra kødet og pres knust, sort peber ind i det på begge sider. Varm olien op i en stegepande og steg bøffen ved høj varme, til den er pænt brunet på begge sider, men stadig rød i midten. Tag den af panden og skær den i tynde skiver.
Dressing: Bland alle ingredienser grundigt sammen og hæld dressingen over oksekødsskiverne. Anret kødet på et leje af salatblade og server det, mens det stadig er lunt.