Stærk kyllingesalat


Stærk kyllingesalat (4 pers.)

Hakket kyllingekød, grøn peber, mynte og purløg i sur-sød dressing.

1 spsk vegetabilsk olie
1 hakket, lille løg
500 g finthakket kyllingebrystfilet uden skind
3 spsk skåret purløg
2 spsk hakket, frisk mynte
1 fintstrimlet, udkernet, grøn peber
6-8 strimlede salatblade

Dressing:
2 spsk citronsaft
1 spsk sammenpresset, brun farin
1 spsk fiskesauce
Friskkværnet, sort peber

  1. Varm olien op i en sauterpande. Tilsæt løg og kyllingekød og steg det igennem i ca. 6-7 minutter.
  2. Tag panden af blusset og køl af i 5 minutter. Tilsæt purløg, mynte og grøn peber og bland ingredienserne grundigt.
  3. Dressing: Ryst alle ingredienser grundigt sammen i en melryster. Hæld dressingen over ingredienserne i panden og rør, så det hele blandes godt.
  4. Anret de strimlede salatblade på et serveringsfad og læg kyllingesalaten ovenpå.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>