Røde ris med karrypasta


Røde ris med karrypasta (4 pers.)

Ris godt krydret med koriander, soyasauce og Rød karrypasta.

2 spsk vegetabilsk olie
200 g langkornede ris
1 spsk Rød karrypasta
4-5 spsk hakket, frisk koriander
5 dl vand
1½ spsk soyasauce

  1. Varm olien op i en gryde. Tilsæt risen og sauter den gyldenbrun i ca. 4 minutter, mens der røres af og til. Rør karrypastaen i og steg videre i 1 minut.
  2. Tilsæt koriander, vand og soyasauce og kog op. Læg låg på, skru helt ned for blusset og kog risen i 10 minutter. Tag gryden af blusset og lad den stå i 5 minutter, inden risen serveres.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>