Nudler med kylling og kokos


Nudler med kylling og kokos (4 pers.)

Vermicelli nudler og kylling i krydret kokossauce.

200 g vermicelli nudler
3½ dl kokosmælk
2 fed hakket hvidløg
1 hakket løg
200 g hakket kyllingebrystfilet uden skind
2 spsk fiskesauce
2 spsk brun farin
2 tsk tamarindsauce
125 g bønnespirer
6 forårsløg i skiver
Citronbåde
1 hakket, rød chili

  1. Udblød vermicelli nudler i varmt vand i 15 minutter og dryp godt af.
  2. Kog kokosmælken op i en stor gryde. Tilsæt hvidløg, løg og kylling. Skru ned for blusset og lad simre i 5 minutter, til kyllingen er kogt.
  3. Rør fiskesauce, tamarindsauce og brun farin i og kog op.
  4. Tilsæt nudler, bønnespirer og forårsløg og lad simre ved lav varme i 1-2 minutter, til væsken er meget reduceret. Server nudlerne med et drys hakket chili og citronbåde.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>