Rød grønsags-curry


Rød grønsags-curry (8 pers.)

Anvend de grønsager, der er inden for rækkevidde til denne curry-ret. Broccoli, courgetter og auberginer er nogle af de grønsager, der ville passe godt.

2-3 spsk Rød karrypasta eller efter smag
4 hakkede kartofler
300 g hakket græskar eller gulerod
400 g hakkede, søde kartofler
5 dl grønsagsfond
300 g blomkål i små buketter
250 g nippede, grønne bønner

  1. Varm karrypastaen op under omrøring ved middel varme i en pande i 2 minutter.
  2. Tilsæt kartofler, græskar eller gulerødder, søde kartofler og grønsagsfond og kog langsomt op. Lad simre, mens der af og til røres, i 20 minutter, til grønsagerne næsten er kogte.
  3. Tilsæt blomkål og bønner og kog i 3-5 minutter mere, til grønsagerne er møre. Server retten omgående.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>