Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Rød grønsags-curry
Rød grønsags-curry (8 pers.)
Anvend de grønsager, der er inden for rækkevidde til denne curry-ret. Broccoli, courgetter og auberginer er nogle af de grønsager, der ville passe godt.
2-3 spsk Rød karrypasta eller efter smag
4 hakkede kartofler
300 g hakket græskar eller gulerod
400 g hakkede, søde kartofler
5 dl grønsagsfond
300 g blomkål i små buketter
250 g nippede, grønne bønner
Varm karrypastaen op under omrøring ved middel varme i en pande i 2 minutter.
Tilsæt kartofler, græskar eller gulerødder, søde kartofler og grønsagsfond og kog langsomt op. Lad simre, mens der af og til røres, i 20 minutter, til grønsagerne næsten er kogte.
Tilsæt blomkål og bønner og kog i 3-5 minutter mere, til grønsagerne er møre. Server retten omgående.