Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Krydret hvidkål
Krydret hvidkål (4 pers.)
Strimlet kål med hakket svinekød og kokosmælk.
12 sorte peberkorn
2 spsk vegetabilsk olie
2 finthakkede skalotteløg
125 g finthakket, magert svinekød
500 g fintsnittet hvidkål
3 dl kokosmælk
1 spsk fiskesauce
1 finthakket, udkernet, rød chili
Varm peberkornene op i en wok eller sauterpande med låg i 2 minutter, til aromastofferne frigøres. Tilsæt olie og skalotteløg og lynsteg i 3 minutter.
Rør det hakkede svinekød i og lynsteg i 1 minut. Tilsæt kålen og lynsteg i 3 minutter. Tilsæt så kokosmælk og kog op, læg låg på og lad simre i 5 minutter.
Tag låget af panden og kog videre i 8-10 minutter, til kålen er mør. Rør fiskesauce i og server retten med drys af hakket chili.