Krydret hvidkål


Krydret hvidkål (4 pers.)

Strimlet kål med hakket svinekød og kokosmælk.

12 sorte peberkorn
2 spsk vegetabilsk olie
2 finthakkede skalotteløg
125 g finthakket, magert svinekød
500 g fintsnittet hvidkål
3 dl kokosmælk
1 spsk fiskesauce
1 finthakket, udkernet, rød chili

  1. Varm peberkornene op i en wok eller sauterpande med låg i 2 minutter, til aromastofferne frigøres. Tilsæt olie og skalotteløg og lynsteg i 3 minutter.
  2. Rør det hakkede svinekød i og lynsteg i 1 minut. Tilsæt kålen og lynsteg i 3 minutter. Tilsæt så kokosmælk og kog op, læg låg på og lad simre i 5 minutter.
  3. Tag låget af panden og kog videre i 8-10 minutter, til kålen er mør. Rør fiskesauce i og server retten med drys af hakket chili.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>