Hurtig, lynstegt satay-ret


Hurtig, lynstegt satay-ret (4 pers.)

Færdiglavet sataysauce kan købes i supermarkeder og specialforretninger.

1 spsk vegetabilsk olie
2 små løg skåret i ottendedele
2 gulerødder i tynde strimler
125 g mange tout-ærter i 5 cm lange stykker
1 udkernet, rød peber i tynde strimler
500 g fintstrimlet spinat
1¼ dl sataysauce
2 spsk hakkede, ristede usaltede jordnødder

  1. Varm olien op i en wok eller sauterpande. Tilsæt løg og lynsteg dem i 4-5 minutter, til de er bløde.
  2. Tilsæt gulerødder, ærter, rød peber og spinat og lynsteg i 5 minutter, til grønsagerne er møre. Rør sataysauce og jordnødder i og kog igennem i 2-3 minutter, til retten er gennemvarm.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>