Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Grønsags-pickles
Grønsags-pickles (6-8 pers.)
Hvide radiser har samme facon som en gulerod, og udover at være hvide er de meget lange. Er det umuligt at få fat i hvide radiser, så brug de små, røde radiser i stedet. Der skal bruges 25 røde radiser i alt.
1 lang, hvid radise
2 gulerødder
½ agurk
1 salatløg
7½ dl ris- eller hvidvinseddike
250 g sukker
1 tsk salt
2 røde chili i skiver
4 fed hakket hvidløg
Skræl radisen og gulerødderne og skær dem i strimler à 5 x ½ cm.
Skræl agurken og skær den igennem på den lange led. Tag kernerne ud og skær i skiver. Skær løget i tynde skiver.
Kog eddike og sukker op under omrøring i en stor gryde ved lavt blus, til sukkeret er opløst. Kog op, tilsæt salt, hvidløg og chili og lad koge i 1 minut.
Hæld grønsager og lage i steriliserede, varme glas eller i et ildfast serveringsfad.
Lad grønsagerne kæle af og stil dem på køl til de skal serveres. De kan på køl holde sig i steriliserede glas i 2 uger eller 1 uge i et fad med låg.
Server denne pickles som salat eller som tilbehør til en drink.