Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Grøn grønsags-curry
Grøn grønsags-curry (4 pers.)
Aubergine, gulerødder, spinat og bok choy serveret i en karrysauce med kokosmælk.
1 spsk vegetabilsk olie
1 spsk Grøn karrypasta
2½ dl kokosmælk
1 finthakket, stort løg
3 tørrede kaffir limeblade
5 cm citronskal
2 spsk fiskesauce
1 mellemstor aubergine
2 gulerødder
6 strimlede spinatblade
125 g strimlet bok choy
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt karrypasta og sauter i 1 minut.
Rør kokosmælk, løg, kaffir limeblade, citronskal og fiskesauce i og kog op. Skru ned for blusset og lad saucen simre i 2 minutter.
Skær auberginen i mundrette stykker og gulerødder i strimler. Kom det i gryden, læg låg på og lad simre i 5 minutter, til auberginestykkerne begynder at blive møre.
Vend spinatblade og bok choy i og lad simre under låg i yderligere 2-3 minutter, til spinaten begynder at falde sammen. Fjern kaffir limeblade og citronskal inden servering.
Server retten med dampkogte, langkornede ris.