Blandede grønsager i østerssauce


Blandede grønsager i østerssauce (6 pers.)

Lynstegt bok choy, gulerødder, grønne bønner, hvidløg og bønnespirer.

6 stilke bok choy
2 store gulerødder
200 g grønne bønner
1 spsk vegetabilsk olie
3 fed hakket hvidløg
125 g bønnespirer
2 spsk østerssauce
1 spsk vand
1 tsk brun farin

  1. Skyl bok choy-kålen grundigt og skær både blade og stængler i stykker à 5 cm. Skræl gulerødderne og skær i tynde mønter. Nip bønnerne og skær dem i stykker à 5 cm.
  2. Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt hvidløg og steg i 30 sekunder. Derefter tilsættes bok choy, gulerødder og bønner, og der lynsteges i 3 minutter.
  3. Tilsæt bønnespirer, østerssauce, vand og brun farin og kog videre i 1 minut.
    Server retten meget varm sammen med dampkogte, langkornede ris.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>