Svinekød med peber


Svinekød med peber (4 pers.)

Lynstegt svinekød i skiver med mangetout-ærter, hvidløg og østerssauce.

2 spsk vegetabilsk olie
500 g magert svinekød i tynde skiver
½ tsk friskkværnet, sort peber
3 fed hakket hvidløg
1 hakket løg
2 spsk østerssauce
½ dl vand
1 tsk brun farin
125 g nippede mangetout-ærter

  1. Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt svinekød, peber, hvidløg og løg og steg, til svinekødet er smukt gyldent og gennemstegt.
  2. Rør østerssauce, vand, brun farin og mangetout-ærter i retten og lynsteg i 1 minut.
    Server sammen med dampkogte, langkornede ris.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>