Svinekød i mild chili


Svinekød i mild chili (4 pers.)

Lynsteg chili, koriander, svinekød og fiskesauce til en indbydende ret.

2 spsk vegetabilsk olie
2 løg i tynde skiver
1 hakket, udkernet, rød chili
500 g magert svinekød i tynde skiver
100 g brun farin
1¼ dl vand
1 spsk fiskesauce
1 potte hakket koriander

  1. Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt løg, chili og svinekød og steg det gyldent i ca. 5 minutter.
  2. Tilsæt brun farin, vand og fiskesauce og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre under omrøring i 4-5 minutter, til saucen begynder at tykne og blive sirupsagtig.
  3. Drys hakket koriander over retten og server med dampkogte, langkornede ris.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>