Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Stegt, rødt svinekød
Stegt, rødt svinekød (4-6 pers.)
Retten kan spises varm med ris. Alternativt kan kødet køles af og skæres i tynde skiver, efterhånden som man skal bruge det til supper, nudelretter, omeletter etc.
750 g svinekam
Marinade:
½ tsk rød farve til fødevarer
2 spsk vand
3 fed knust hvidløg
1 spsk fiskesauce
1 spsk soyasauce
1 spsk østerssauce
1 spsk brun farin
2 cm reven, skrællet, frisk ingefærrod
½ tsk kinesiske 5-krydderier
Fjern alt fedt fra svinekødet og læg kødet i et dybt fad.
Marinade: Pisk alle ingredienser sammen til marinaden og hæld den over kødet. Tag gummihandsker på og gnid marinaden grundigt ind i kødet overalt. Dæk fadet til og lad stå på køl i 2-3 timer eller til følgende dag.
Forvarm ovnen til 200º. Dryp marinaden af og læg stegen på en rist over en bradepande. Sæt stegen i ovnen i 10 minutter. Pensl mere marinade over kødet, skru ovnen ned til 180º og steg videre i 20-30 minutter, til stegen er gennemstegt.
Tag stegen ud af ovnen og lad den trække i 10 minutter. Skær den i tynde skiver og server dem sammen med dampkogte, langkornede ris eller kom kødet i nudelretter, supper eller omeletter.