Omelet med rødt, stegt svinekød


Omelet med rødt, stegt svinekød (2 pers.)

Et hurtigt, lille måltid med æg, skalotteløg og rødfarvet, stegt svinekød.

4 sammenpiskede æg
1 spsk fiskesauce
125 g rødfarvet, stegt svinekød i meget fine strimler
1-2 fed hakket hvidløg
2 finthakkede skalotteløg
½-1 spsk hakket, frisk koriander
1 spsk vegetabilsk olie
1 forårsløg i skiver

  1. Pisk æg og fiskesauce sammen. Tilsæt svinekød, hvidløg, skalotteløg og koriander.
  2. Varm olien op i en omeletpande. Hæld æggemassen i og steg den gylden nogle få minutter på undersiden. Vend forsigtigt omeletten og steg den på den anden side.
  3. Flyt omeletten over på et serveringsfad og drys med forårsløg. Skær omeletten i »lagkagestykker« og server.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>