Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Oksekød med chili
Oksekød med chili (4 pers.)
Skiver af oksekød med rød peber, koriander, hvidløg og masser af chili.
2-3 udkernede, røde chili
1 løg i kvarter
3 fed hvidløg uden skal
3 spsk vegetabilsk olie
500 g tykstegsfilet i tynde skiver
1 spsk østerssauce
2 spsk fiskesauce
4 spsk vand
1 udkernet, rød peber i skiver
2 spsk hakket, frisk koriander
Kør chili, løg og hvidløg til en næsten line puré i foodprocessoren/blenderen.
Varm 2 spsk olie op i en wok eller stor sauterpande. Steg kødet, til det er pænt brunet (del skal muligvis gøres i flere omgange) og stil det til side.
Kom den sidste skefuld olie i panden og lynsteg chilipastaen ved moderat varme i 4 minutter, til det er gyldenbrunt.
Kom oksekød, østerssauce, fiskesauce, vand og rød peber i panden og steg det i yderligere 2 minutter, til kødet et stegt.
Server retten drysset med hakket koriander.