Muslimsk oksekøds-curry


Muslimsk oksekøds-curry (8 pers.)

En lækker curry med oksekød, løg, kartofler og jordnødder i en karry-kokossauce.

1 spsk vegetabilsk olie
2 spsk Muslimsk karrypasta
1 kg tykstegsfilet i store tern
3 små løg i kvarter
2 spsk sammenpresset, brun farin
¾ l kokosmælk
1 spsk fiskesauce
1 spsk tamarind sauce
2 skrællede kartofler i store tern
100 g jordnødder

  1. Varm olien op i en stor gryde, tilsæt karrypastaen og steg det i 1 minut.
  2. Rør oksekød, løg, kokosmælk, brun farin, fiskesauce og tamarindsauce i og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre i 20 minutter.
  3. Tilsæt kartofler og jordnødder og kog videre i yderligere 20-25 minutter, til kartoflerne er færdige, og oksekødet er mørt.
  4. Server retten med dampkogte, langkornede ris.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>