Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Lam med mynte
Lam med mynte (4 pers.)
Lam i tynde skiver med aubergine og mynte.
1 mellemstor aubergine
1 spsk salt
2 spsk vegetabilsk olie
500 g magert lammekød i tynde skiver
2 fed hakket hvidløg
1 hakket, udkernet rød chili
2 spsk fiskesauce
1 spsk sammenpresset, brun farin
¾ dl vand
20 friske mynteblade
Skær auberginen i mundrette stykker og kom dem i et dørslag. Drys med salt, bland godt og lad dem trække i 20 minutter. Skyl auberginestykkerne under koldt vand og dryp godt af.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt lam og hvidløg og steg, til det er brunet - evt. ad flere omgange. Tilsæt auberginestykker og chili og lynsteg ved moderat varme i 5 minutter.
Rør fiskesauce, brun farin, vand og mynteblade i og steg i yderligere 1 minut, til auberginerne begynder at blive bløde. Bliver saucen for tyk, tilsættes mere vand.