Krydret svinekød med mynte


Krydret svinekød med mynte (4 pers.)

Hakket svinekød tilberedt med mynte, koriander og chili anrettet på grøn salat og med flæskesvær.

750 g spareribs-koteletter
Salt
1 spsk vegetabilsk olie
1 spsk fiskesauce
1 spsk citronsaft
2 spsk hakket, frisk mynte
2 tsk brun farin
3 finthakkede forårsløg
½ fint hakket, udkernet, rød chili
Grønne salatblade

  1. Tag sværen af spareribs-koteletterne. Gnid sværen med salt og steg den under em meget varm grill, til den er gyldenbrun og sprød. Køl af og bræk i mindre stykker.
  2. Skær resten af spareribs-koteletterne i mindre stykker og fjern synligt fedt. Hak svinekødet i foodprocessoren/blenderen. Varm olien op og steg svinekødet, til det er gyldenbrunt og begynder at smuldre.
  3. Tilsæt de resterende ingredienser bortset fra salatbladene og bland det hele godt. Tag panden af blusset og server retten på et leje af grønne salatblade eller i portionsskåle. Drys de sprøde flæskesvær over anretningen.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>