Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Pebervagtler
Pebervagtler (4 pers.)
Vagtler marineret i hvidløg, koriander, olie og fiskesauce og derefter stegt gyldne på barbecue eller under grill.
4 vagtler
3 spsk fiskesauce
Marinade:
2 potter hakket koriander
4 fed hvidløg uden skal
1 tsk knust, sort peber
1 spsk vegetabilsk olie
Rens vagtlerne og dup dem tørre. Skær dem i halve og læg dem i et stort, dybt fad. Hæld fiskesauce over vagtlerne.
Marinade: Kør alle ingredienser sammen til en finthakket masse i foodprocessoren/blenderen. Bred marinaden ud over vagtlerne, dæk dem til og stil dem på køl 2-3 timer.
Grillsteg de halverede vagtler over gloende kul, til de er gyldenbrune på begge sider og gennemstegt. Alternativt kan fuglene grilles under en meget varm ovngrill. Server med Sød chilisauce.