Pebervagtler


Pebervagtler (4 pers.)

Vagtler marineret i hvidløg, koriander, olie og fiskesauce og derefter stegt gyldne på barbecue eller under grill.

4 vagtler
3 spsk fiskesauce

Marinade:
2 potter hakket koriander
4 fed hvidløg uden skal
1 tsk knust, sort peber
1 spsk vegetabilsk olie

  1. Rens vagtlerne og dup dem tørre. Skær dem i halve og læg dem i et stort, dybt fad. Hæld fiskesauce over vagtlerne.
  2. Marinade: Kør alle ingredienser sammen til en finthakket masse i foodprocessoren/blenderen. Bred marinaden ud over vagtlerne, dæk dem til og stil dem på køl 2-3 timer.
  3. Grillsteg de halverede vagtler over gloende kul, til de er gyldenbrune på begge sider og gennemstegt. Alternativt kan fuglene grilles under en meget varm ovngrill. Server med Sød chilisauce.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>