Kylling med skalotteløg og ingefær


Kylling med skalotteløg og ingefær (4 pers.)

En lynstegt ret med svampe, kylling, hvidløg og forårsløg.

4 tørrede, kinesiske svampe
1 spsk vegetabilsk olie
2 fed hakket hvidløg
500 g kyllingelårfileter i tern uden skind
1 spsk fiskesauce
1 spsk østerssauce
½ dl vand
1 spsk citronsaft
2½ cm fintstrimlet, skrællet, frisk ingefærrod
6 forårsløg i 2½ cm lange stykker

  1. Udblød svampene i varmt vand i 30 minutter. Dryp af og skær i tynde skiver.
  2. Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt hvidløg og kylling og steg det, til kyllingestykkerne er gyldenbrune og gennemstegte.
  3. Rør alle de resterende ingredienser i og lynsteg i 1 minut.
    Server retten med dampkogte, langkornede ris.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>