Kylling med citrongræs


Kylling med citrongræs (8 pers.)

En kraftig kyllingeret med citrongræs, lime og koriander.

2 tsk vegetabilsk olie
4 kyllingebrystfileter i strimler uden skind og ben
2 stilke hakket eller 1 tsk tørret citrongræs
1¼ dl kokosmælk
2 tsk fintreven limeskal
2 spsk limesaft
3 spsk snittet, frisk basilikum
3 spsk sød Thai chilisauce
6 forårsløg i skrå skiver
2 spsk hakket, frisk koriander

  1. Varm en wok eller stor sauterpande op ved høj varme. Tilsæt olie og kylling og lynsteg i 3-5 minutter, til kyllingekødet begynder at tage farve.
  2. Tilsæt citrongræs, kokosmælk, limeskal og -saft, basilikum, chilisauce, forårsløg og koriander og lynsteg i 2 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt.
    Server retten øjeblikkeligt.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>