Kylling med basilikum og broccoli


Kylling med basilikum og broccoli (4 pers.)

Kylling og broccoli med chili, hvidløg og basilikum.

1 spsk vegetabilsk olie
2 fed hakket hvidløg
500 g kyllingelårfileter i skiver uden skind
1 snittet, udkernet, rød chili
1 spsk fiskesauce
2 tsk østerssauce
½ dl vand
2 tsk brun farin
250 g broccoli i små buketter
20 friske basilikumblade

  1. Varm olien op i en wok eller sauterpande. Tilsæt hvidløg og sauter det i 30 sekunder. Tilsæt kylling og chili og sauter det, til kyllingekødet er gyldenbrunt.
  2. Rør fiskesauce, østerssauce, vand, brun farin og broccoli i og lynsteg i 2 minutter.
  3. Drys basilikumbladene over retten og vend det hele forsigtigt rundt. Server med dampkogte, langkornede ris.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>