Kylling i kokosmælk


Kylling i kokosmælk (4 pers.)

Kylling kogt i en cremet kokosmælksauce med ingefær, chili og jordnødder.

1 kg kylling delt i over- og underlår og halverede bryster
1 hakket løg
½ l kokosmælk
4 tørrede kaffir limeblade
2 cm hakket, skrællet, frisk ingefærrod
1 hakket, udkernet, grøn chili
2 spsk citronsaft
2 spsk fiskesauce
2 tsk brun farin
50 g grofthakkede jordnødder

  1. Tag skindet af kyllingekødet og kasser det. Læg kødstykkerne i en stor gryde.
  2. Kom samtlige ingredienser i gryden og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre uden låg i 30-35 minutter, til kødet er mørt. Fjern kaffir limebladene og server retten med dampkogte, langkornede ris.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>