Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Krydret thai kylling
Krydret thai kylling (4 pers.)
Når man ordner frisk chili, skal man holde hænderne væk fra øjne og læber. Friskhakket chili kan købes på glas i supermarkeder.
2 spsk vegetabilsk olie
1-2 tsk karrypasta
1 fed knust hvidløg
1 finthakket, rød chili
6 hakkede forårsløg
500 g hakket kyllingebrystfilet uden skind og ben
400 g mosede dåsetomater med væde
3 spsk hakket, frisk basilikum
Varm olien op i en wok eller sauterpande, tilsæt karrypasta, hvidløg, chili og forårsløg og lynsteg i 2 minutter. Tilsæt hakket kyllingekød og lynsteg i 3-4 minutter, til kyllingekødet er brunet.
Rør tomater og basilikum i, kog op, skru ned for blusset og lad retten simre uden låg i 8-10 minutter, til det meste af væsken er fordampet.