Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Cremet jordnøddekylling
Cremet jordnøddekylling (4 pers.)
Små tern kylling lynstegt med Rød karrypasta og siden kogt møre i kokosmælksauce med jordnødder.
1 spsk vegetabilsk olie
1 spsk Rød karrypasta
500 g kyllingebrystfilet i tern uden skind
2½ dl kokosmælk
1 spsk fiskesauce
1 spsk brun farin
50 g grovkornet jordnøddesmør
Citronbåde til pynt
Varm olien op i en wok eller sauterpande. Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut. Rør kyllingetern i og sauter dem gyldenbrune i 4-5 minutter.
Tilsæt alle resterende ingredienser undtagen citronbåde og kog op. Skru ned for blusset og lad simre uden låg i 10-12 minutter, til saucen begynder at tykne.
Server retten med dampkogte, langkornede ris og citronbåde.