Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Sprød fisk i chilisauce
Sprød fisk i chilisauce (4 pers.)
Sød thai chilisauce kan købes i asiatiske forretninger og visse supermarkeder. Saucen er både sød og stærk, eftersom den indeholder chilifrø.
500 g lyse fiskefileter
25 g mel
Vegetabilsk olie til stegning
Fjern evt. Skind og ben fra fiskefileterne. Skær fiskekødet i 1 cm tykke strimler og vend dem i mel. Ryst overskydende mel af.
Varm ca. 1 cm olie op i bunden af en stor stegepande. Steg fiskestrimlerne gyldne af flere omgange, dryp af på fedtsugende papir og hold dem varme.
Chilisauce: Brug 1 spsk olie fra fisken, tilsæt løg og hvidløg og sauter det i 3 minutter. Rør de resterende sauceingredienser i og kog op. Skru ned for blusset og lad saucen simre i 3-4 minutter, til saucen har en let sirupsagtig konsistens.
Anret fisken på et serveringsfad og hæld saucen over. Server øjeblikkeligt.