Kæmperejer i stærk chili


Kæmperejer i stærk chili (4 pers.)

En meget stærk ret med kæmperejer, der lyntilberedes og serveres med masser af ris.

500 g rå kæmperejer
2 spsk vegetabilsk olie
1 halveret, skiveskåret løg
2 spsk Rød karrypasta
1 spsk brun farin
2 spsk hakket, frisk koriander

  1. Tag skallen af rejerne, men lad halen sidde på. Fjern tarmen.
  2. Varm olien op og sauter løget i 1 minut. Tilsæt karrypastaen og steg videre i 1 minut.
  3. Vend rejer og brun farin i og steg ved moderat varme, indtil rejerne er færdige, mens der røres af og til.
    Server retten øjeblikkeligt drysset med hakker koriander og masser af løse ris som tilbehør.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>