Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Grøn karrypasta med fisk
Grøn karrypasta med fisk (4 pers.)
Frisk basilikum kan anvendes i stedet for tørret. Der skal bruges 8 blade, og de skal være hele.
500 g lyse fiskefileter
1 spsk vegetabilsk olie
2 spsk Grøn karrypasta
½ tsk tørrede basilikumblade
3 tørrede kaffir limeblade
2½ dk kokosmælk
2 spsk fiskesauce
2 strimler citronskal á 5 cm
1 spsk sammenpresset, brun farin
Fjern evt. skind og ben fra fiskefileterne og skær fiskekødet i store, mundrette bidder.
Varm olien op i en gryde, tilsæt karrypasta, basilikum, kaffir limeblade og sauter det i 3 minutter under omrøring. Rør kokosmælk, fiskesauce, citronskal og brunt sukker i og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre i 4 minutter.
Tilsæt fiskestykkerne og lad retten simre uden låg i 4-5 minutter, til fisken er færdig.
Fjern kaffir limeblade og server retten med dampkogte, langkornede ris.