Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Tom yam gong
Tom yam gong (4-6 pers.)
En krydret rejesuppe med svampe, bønnespirer og piskefløde.
¾ l fiskefond
1 spsk hakket, frisk eller 1 tsk tørret citrongræs
½ tsk fintreven citronskal
2 spsk fiskesauce
250 g små champignon i skiver
500 g rå kæmperejer uden skal
1 dl piskefløde
125 g bønnespirer
2 forårsløg i stykker á 2 cm
1 tsk chilipasta
1 dl citronsaft
2 spsk hakket, frisk koriander
Friskkværnet, sort peber
Kom fiskefonden i en stor gryde og kog op. Bland citrongræs, citronskal, fiskesauce, champignon og rejer i suppen og kog i 3-4 minutter, til rejerne skifter farve.
Skru ned for blusset, rør piskefløden i og lad suppen simre i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.
Tag gryden af blusset, tilsæt bønnespirer, forårsløg, chilipasta, citronsaft, koriander og smag til med sort peber. Server suppen øjeblikkeligt