Thai græskarsuppe


Thai græskarsuppe (6 pers.)

En anderledes og meget lækker måde at bruge græskar på.

750 g skrællet græskar
1 spsk vegetabilsk olie
1½ spsk Rød karrypasta
2 hakkede løg
½ l kokosmælk
½ l kyllingefond

  1. Skær græskarret i mundrette stykker. Varm olien op i en stor gryde, tilsæt Rød karrypasta og løg og sauter i 4 minutter.
  2. Kom græskar, kokosmælk og kyllingefond i gryden og kog op. Skru ned for blusset, læg låg på gryden og lad simre i 15-20 minutter, til græskarret er mørt. Pas på ikke at koge suppen for længe!
  3. Purer halvdelen af suppen i en foodprocessor/blender og kom det tilbage i gryden igen til den upurerde suppe. Varm suppen igennem og server den.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>