Nudelsuppe med svinekød


Nudelsuppe med svinekød (4 pers.)

I stedet for svinekød kan man med lige så godt et resultat bruge strimlet kyllingekød i denne suppe.

4 tørrede, kinesiske svampe
1 spsk vegetabilsk olie
4 fed fintsnittet hvidløg
200 g magert svinekød i skiver
4 snittede forårsløg
1½ l kyllingefond
1 potte hakket koriander med rødder
2 spsk fiskesauce
125 g bønnespirer
100 g tørrede, asiatiske ægnudler

  1. Udblød de tørrede svampe i kogende vand i 30 minutter. Dryp af og skær dem i skiver.
  2. Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød i skiver og sauter det i 3-4 minutter. Rør forårsløg og svampe i og steg videre i 2 minutter.
  3. Tilsæt kyllingefond, koriander, fiskesauce, bønnespirer og nudler og kog op. Skru ned for blusset, læg låg på og lad simre i 10-12 minutter, til nudlerne er kogt møre.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>