Kålsuppe med bambusskud


Kålsuppe med bambusskud (6 pers.)

En suppe med kraftig smag af kylling tilsat sprøde vandkastanjer, bambusskud og kinakål (gerne bok choy).

200 g bambusskud fra dåse
200 g vandkastanjer fra dåse
1 spsk vegetabilsk olie
2 fed fintsnittet hvidløg
200 g fint strimlet kyllingebrystkød
1½ l kyllingefond
125 g reven bok choy (kinakål)
2 cm hakket, skrællet, frisk ingefærrod
1 hakket, udkernet, rød chili
1 spsk fiskesauce

  1. Dryp bambusskud og vandkastanjer af og skyl dem godt. Skær begge grønsager i tynde skiver.
  2. Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og strimlet kyllingekød og sauter det, til kyllingekødet er gyldent.
  3. Rør de øvrige ingredienser i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre uden låg i 5 minutter.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>