Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Karrysuppe med fisk
Karrysuppe med fisk (4 pers.)
Rejepastaen kan udelades, men så får man naturligvis ikke den specielle smag, der virkelig giver suppen det ekstra pift.
250 g lyse fiskefileter
1 spsk vegetabilsk olie
1 spsk Grøn karrypasta
½ tsk stødt gurkemeje
100 g langkornede ris
2 stilke snittet blegselleri
2 tørrede kaffir limeblade
4 forårsløg i skiver
1 l vand
2 spsk fiskesauce
½ tsk rejepasta (kan udelades)
Fjern evt. skind og ben fra fiskefileterne og skær fisken i mundrette stykker.
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt Grøn karrypasta og gurkemeje og sauter i 2 minutter.
Bland de øvrige ingredienser i, undtagen fisken, og kog op. Skru ned for blusset og lad simre under låg i 8 minutter.
Tilsæt fisken og kog videre i endnu 4 minutter, til fisken er færdig. Fjern kaffir limeblade og server suppen øjeblikkeligt. Risen suger for meget væde op, hvis suppen får lov til at stå og trække.