Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Thai kød- og fiskeboller
Thai kød- og fiskeboller (6 pers.)
Risvin er meget udbredt i asiatisk madlavning. Det laves på glutenholdig ris, gær og vand og kan købes i asiatiske fødevareforretninger. Kan man ikke skaffe risvin, kan tør Sherry anvendes i stedet.
Kødboller: Hæld kogende vand over svampene og udblød dem i 20 minutter, til de er bløde. Hæld vandet fra, fjern stilke om nødvendigt og hak svampene.
Bland svampe, oksekød, koriander, forårsløg, risvin eller Sherry og sort peber efter smag i en skål. Form 18 kødboller med våde hænder og stil dem til side.
Fiskeboller: Hak rejer og fisk fint i en foodprocessor. Kom blandingen over i en skål, tilsæt ingefær og majsmel og rør godt sammen. Form 18 fiskeboller med våde hænder og stil dem til side.
Ingefærsauce: Pisk ingefær, risvin eller Sherry og tamari sammen i en lille skål.
Hæld kyllingefonden op i en stor sauterpande og kog op. Kog 5-6 kød- eller fiskeboller ad gangen i 4-5 minutter, til de er gennemkogt. Server bollerne øjeblikkeligt med saucen til.