Sukkermajskager


Sukkermajskager (ca. 16 stk.)

Små kager lavet af sukkermajs, æg og rismel og krydret med Grøn karrypasta og fiskesauce, hvorefter de frituresteges.

350 g sukkermajs
1 spsk Grøn karrypasta
2 spsk hvedemel
3 spsk rismel
3-4 finthakkede forårsløg
1 sammenpisket æg
2 tsk fiskesauce
Vegetabilsk olie til friturestegning

  1. Kør sukkermajs, karrypasta, hvedemel, rismel, forårsløg, æg og fiskesauce sammen i en foodprocessor/blender, til sukkermajsen er groft hakket.
  2. Form farsen til små kager. Varm olien op i en wok eller dyp sauterpande. Når en brødterning bruner på 40 sekunder, er olien klar. Frituresteg kagerne gyldenbrune nogle få stykker ad gangen i ca. 3 minutter.
  3. Tag sukkermajskagerne op og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Server dem med Dipsauce.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>