Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Sprøde kødboller
Sprøde kødboller (16 stk.)
Små bitte kødboller lavet af okse- og svinekød, krydret med hvidløg og koriander og siden rullet i kogte ris og stegt.
250 g hakket, frisk oksekød
250 g hakket, frisk svinekød
3 fed knust hvidløg
3 spsk hakket, frisk koriander
½ sammenpisket æg
¼ tsk stødt muskat
¼ tsk sort peber
3 tsk fiskesauce
300 g kogte, langkornede ris
Vegetabilsk olie til stegning
Bland alle ingredienser undtagen ris og olie sammen i en skål.
Rul store teskefulde fars til boller og paner dem i de kogte ris.
Friter kødbollerne i 1 cm højt lag olie, til de er gyldne over det hele. Dryp af på fedtsugende papir. Server Sød chilisauce til.