Sprøde kødboller


Sprøde kødboller (16 stk.)

Små bitte kødboller lavet af okse- og svinekød, krydret med hvidløg og koriander og siden rullet i kogte ris og stegt.

250 g hakket, frisk oksekød
250 g hakket, frisk svinekød
3 fed knust hvidløg
3 spsk hakket, frisk koriander
½ sammenpisket æg
¼ tsk stødt muskat
¼ tsk sort peber
3 tsk fiskesauce
300 g kogte, langkornede ris
Vegetabilsk olie til stegning

  1. Bland alle ingredienser undtagen ris og olie sammen i en skål.
  2. Rul store teskefulde fars til boller og paner dem i de kogte ris.
  3. Friter kødbollerne i 1 cm højt lag olie, til de er gyldne over det hele. Dryp af på fedtsugende papir. Server Sød chilisauce til.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>