Små fiskefrikadeller


Små fiskefrikadeller (10 stk.)

Små frikadeller lavet af lyst fisk, ris og bønner krydret med citrongræs, hvidløg, chili og koriander.

250 g lyse fiskefileter
100 g kogte, langkornede ris
50 g grofthakkede, grønne bønner
1 stilk citrongræs i skiver
1 hakket, udkernet, rød chili
1 potte hakket koriander med rødder
2 tsk fiskesauce
1 sammenpisket æg
Vegetabilsk olie til stegning

  1. Fjern skind og ben fra fisken og skær kødet i stykker. Kør fiskekød og alle øvrige ingredienser undtagen olie til stegning i foodprocessoren. Pas på ikke at lave farsen for fin!
  2. Form 1 spsk fiskefars med top til små frikadeller og steg dem gyldne på begge sider nogle stykker ad gangen i ca. 1 cm olie. Dryp af på fedtsugende papir og server med Agurkesalat.
<Opskrifter | Råvarerleksikon | Tilberedningsmetoder>
<Køkkenudstyr | Dekorationer | Thai måltider>