Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Satay
Satay (6-8 pers. som forret)
Kødstrimler marineret i Rød karrypasta og kokosmælk, derefter sat på små træspyd og grillstegt.
Fjern alt fedt og brusk fra kødet og skær kødet i 2 x 8-10 cm lange, tynde strimler. Læg dem i et glas- eller porcelænsfad.
Pisk alle øvrige ingredienser sammen og hæld dem over kødet. Bland godt. Stil fadet på køl i adskillige timer, gerne til følgende dag.
Sæt 2 kødstrimler på hvert satay træspyd ved at stikke spydet igennem hvert stykke flere gange som små bølger. (Satay spyd kan udblødes i nogle timer i et fad vand inden brug. Så undgår man, at de brænder under grillningen.)
Grillsteg satay spydene brune på alle sider ved høj varme. Server dem meget varme med Jordnøddesauce til.