Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Rejesatay
Rejesatay (8 pres.)
Saucen kan tilberedes dagen før og opbevares i en lufttæt beholder på køl. Inden den serveres, varmes den op under omrøring ved lav varme. Alternativt kan saucen genopvarmes i mikroovn.
1 kg store, ukogte kæmperejer med hale, men uden skal
Sataysaucen: Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og spidskommen og steg under omrøring i 3 minutter, til løget er blødt.
Tilsæt jordnøddesmør, fond og soyasauce og kog videre ved middelvarme under omrøring i 5 minutter, til saucen begynder at koge og tykne.
Pensl rejerne med saucen og steg dem under en forvarmet, meget varm grill i 2 minutter på hver side, til rejerne skifter farve og er gennemstegte.
Dyp rejerne med den tiloversblevne sauce ved serveringen.