Foto- og video-albummene indeholder billeder og videoer af interesse for brugerne på Thailand
Portalen. Fotoalbummet er på hele 4248 billeder, blandt andet med billeder fra begivenheder
og arrangementer.
Thailand Portalen anvender cookies til at huske dine indstillinger. [Læs nærmere omkring sidens cookies].
Klik venligst på Accepter Cookies for at acceptere sidens cookies.
Muslimsk karrypasta
Muslimsk karrypasta (giver 2½ DL)
6 røde chili
6 fed hvidløg uden skal
2 løg i kvarter
2 cm grofthakket, skrællet, frisk ingefærrod
2 stilke citrongræs i skiver eller skal af ½ citron
1 spsk stødt koriander
1 spsk stødt spidskommen
1 tsk kanel
1 tsk stødte nelliker
1 tsk stødt kardemomme
1 tsk stødt, sort peber
1 tsk rejepasta (kan udelades)
Fjern stilkene fra chilierne. Kør chilierne i en foodprocessor eller blender sammen med hvidløg, løg, ingefær og citrongræs.
Sauter de resterende krydderier og rejepastaen i en lille pande ved lav varme i 2-3 minutter, til krydderierne begynder at lugte lettere brændt. Tag panden af blusset, køl en anelse af og kom ingredienserne ned i foodprocessoren.
Skrab ingredienserne ned af siderne i foodprocessoren og fortsæt til massen er lind og blød.
Opbevar karrypastaen i en lufttæt beholder på køl i op til 1 måned eller frys den i op til 3 måneder.