Se indlæg
 Udskriv debat
Hjælp til tilberedning af juleand søges OMGÅENDE
Fotofreak


Juleanden er i ovnen, men det ryger kraftigt her i køkkenet - Det lugter af brændt plastik

Er det meningen, at man skulle fjerne plastikposen med indvoldene fra fjerkræet, inden man putter den ind i ovnen ?

I bekræftende fald, hvorledes kan jeg redde situationen ?

Jeg har kun en lille pulverslukker til rådighed

M.v.h. Fotofreak
 
GAMBIT
Drik mere øl.
 
juj
Ro på, det er helt normalt den ryger og oser i starten, den skal lige brunes først. Som den kloge mand GAMBIT skriver nap et par øl eller 10. Ingen problemer så bare hyg og husk at drikke til.Cheers
 
Fotofreak
juj skrev:

Ro på, det er helt normalt den ryger og oser i starten, den skal lige brunes først. Som den kloge mand GAMBIT skriver nap et par øl eller 10. Ingen problemer så bare hyg og husk at drikke til.Cheers


Ifølge opskriften var der vist noget om noget væde, og det troede jeg, at det var til sovsen

Men jeg snupper lige en snebajer til, sådan for en sikkerhedsskyld

Fortsat god Jul


M.v.h. Fotofreak
 
Anjin
@Fotofreak


keep up the good work !Smile
 
juj
Ifølge opskriften var der vist noget om noget væde, og det troede jeg, at det var til sovsen

Men jeg snupper lige en snebajer til, sådan for en sikkerhedsskyld

Ro på Fotofreak sovsen er det nemmeste, bare noget mel og vand der skal piskes sammen, hvis du har noget kulør så bare smid en flaske eller to i.
SKÅL
 
jh
Og hvis du nu skulle ligge inde med et kanonslag til nytår og du fortryder stegt and,ja så ind med kanonslag og vupti retten blev forvandlet til sprængt and.LOL LOL
 
Fotofreak
jh skrev:

Og hvis du nu skulle ligge inde med et kanonslag til nytår og du fortryder stegt and,ja så ind med kanonslag og vupti retten blev forvandlet til sprængt and.LOL LOL


Det prøvede jeg sidste jul, dog brugte jeg nitroglycerin (jeg elsker at eksperimentere i et køkken)

Hold da kæft ..... Der var and over det hele - Vi fandt gumpen 400 meter nede ad gaden

M.v.h Fotofreak
Redigeret af Fotofreak d. 25/12-2015 02:36
 
Spring til debat: