Oprettet af
TG950 d. 27/07-2015 20:00
#1
vandango skrev:
Jh jeg blev simpelthen så
forbløffet over, at rejer kan blive så store.
Jeg er lidt træt af rejer i Thailand, de dukker nærmest op i halvdelen af retterne på menukortene.
Syntes ikke at rejerne kan måle sig med royal greenland's store rejer.
Fjordrejer har jeg endnu ikke smagt.
så mangler du sandelig at opleve noget, så se at komme i gang med at udvide dine smags løg.
#3
På Fllippinerne (Palawan) har jeg fået saltvandsrejer på næsten 500 g. stykket,sådan en kan man sidde to personer,at snacke i !
De smager meget bedre end de thailandske ferskvandsrejer fra floder og farme.
Er helt enig i,at de grønlandske er verdensklasse p.g.a. det kolde vand,som de lever i .
Fjordrejer er da Ok men alt for små til.at pille. Spiser dem med hovede og hår.
Oprettet af
juj d. 18/12-2015 19:47
#4
Fjordrejer er det bedste jeg har smagt, selfølgelig skal de spise med skal og det hele. Næste gang du falder over dem i Danmark helt friske og levende, så prøv at spise dem rå mens de stadig er i live. Det smager bare bedre.