Se indlæg
 Udskriv debat
Insekter bliver fast bestanddel i fremtidens fødevareproduktion
Webmaster
Insekter er både en miljøvenlig og ernæringsrigtig tilføjelse til vores fødevareproduktion, fortæller dansk forsker.

I Asien og Afrika bliver insekter i høj grad også brugt som direkte proteinkilde og ernæring for mennesker, og her er Thailand et foregangsland, når det gælder fremtidens produktion:

- I starten af 2000 var der få insektfarme i Thailand. Nu er der over 20.000 insektfarme, der producerer silkeorme, fårekyllinger, græshopper og melorme. I Thailand kan man gå ud og købe insekter i supermarkeder, ligesom man kan købe rejer. Prisen er faktisk højere per kilo end ved oksekød, fortæller han.

Læs selv nærmere på: Insekter bliver fast bestanddel i fremtidens fødevareproduktion
Med venlig hilsen

Webmaster
Email: webmaster@dansk-thai.dk
Website: www.thailand-portalen.dk

Ytringsfrihed er ikke retten til at sige, hvad vi har lyst til, hvornår vi har lyst. Det er retten til at sige, hvad vi har lyst til, dér hvor vi har fået lov til det.
 
http://www.thailand-portalen.dk
Conrad
Mange af disse dejlige insekter er en fin snack til fyraftensCheers pilsneren, hvis de ellers er frityrestegte
 
Amagerdreng
I spiser dem allerede dog uden måske at vide det.. Visse farvestoffer fra dem er nemlig allerede i vores fødevarer..
Det hjælper efterhånden at mange lande IKKE vil have syntetiske farvestoffer men naturprodukter og dermed følger så de kære insekter. Desværre er USA et af de lande der indtil dags dato ikke er røget på bølgen endnu men kikker man mod Asien så er Thailand også kommet med og det glæder mit hjerte.. Håber de naturlige farvestoffer får endnu mere fremgang.
Vi må tage til takke med hvad vi ved - ikke hvad vi vil gætte på.
 
Spring til debat: